ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εκδήλωση ακυρώθηκε στις 07.06.2021, λόγω χαμηλής προσέλευσης

 

Ο ΕΦΔ ΕΑΤΑ του Δήμου Αθηναίων και η Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία (ΕΛΑΝΕΤ), εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σε συνεργασία με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας (Β.Ε.Α.), διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση τη Δευτέρα 07.06.2021, και ώρα 17:00 για την παρουσίαση της Δράσης:
«Athens Business Green Toolkit: Αναβάθμιση των επιχειρήσεων στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας με όρους πράσινης λειτουργίας για τη βελτίωση της εικόνας τους».

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Προϊστάμενος του ΕΦΔ ΕΑΤΑ του Δ. Αθηναίων κος Ιωάννης Κοκάρας και ο Πρόεδρος του Β.Ε.Α., κος Παύλος Ραβάνης, ενώ την παρουσίαση της Δράσης θα κάνει ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΝΕΤ, κος Ελευθέριος Λεγάτος.

Στο πλαίσιο της δράσης ενισχύονται επενδυτικά σχέδια συνολικού προϋπολογισμού ύψους επένδυσης (επιχορηγούμενος προϋπολογισμός) από 5.000,00 € έως 30.000,00 €. Το ποσοστό της δημόσιας χρηματοδότησης ανέρχεται σε 80% του προϋπολογισμού του επενδυτικού σχεδίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα σχετικά με τη Δράση και τη διαδικασία υποβολής.

Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση παρακαλούμε συμπληρώστε και υποβάλετε τη φόρμα συμμετοχής.

H συμμετοχή στην εκδήλωση, η οποία θα βιντεοσκοπηθεί, είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

gotopofpage
contactform

Θα ήθελα να ρωτήσω ...

Διαδικτυακή εκδήλωση (07.06.2021) στο ΒΕΑ για τη Δράση "Πράσινη Αναβάθμιση" των ΠΕΠ Αττικής -ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ-Διαδικτυακή εκδήλωση (07.06.2021) στο ΒΕΑ για τη Δράση "Πράσινη Αναβάθμιση" των ΠΕΠ Αττικής -ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ- Μετάβαση στο περιεχόμενο