Στην 1η εκδήλωση που διοργάνωσε η ΜΟΔ ΑΕ στις 12/09/2022 στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ με θέμα: «Η ΜΟΔ ως εργαλείο υποστήριξης δικαιούχων του ΕΣΠΑ 2021-2027», συμμετείχε ως ομιλητής ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κος Πλάτων Μαρλαφέκας.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κος Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ συμμετείχαν επίσης:

  • η κα Ευαγγελία Βασιλικού, Υπηρεσιακή Γραμματέας του ΥΠΑΝΕ,
  • ο κος Γεώργιος – Εμμανουήλ Παπαδημητρίου, Πρόεδρος της ΜΟΔ ΑΕ,
  • ο κος Ιωάννης Αγαπητίδης, Αν. Γενικός Δ/ντης της ΜΟΔ ΑΕ,
  • ο κος Κω/νος Αρβανίτης, Δ/ντης Τεχνικής Υπηρεσίας της ΜΟΔ ΑΕ,
  • οι Δήμαρχοι Αστυπάλαιας, Λειψών και Ψαρών κκ Ν. Κομηνέας, Φ. Μάγγος και Κ. Βρατσάνος, αντίστοιχα.

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κος Πλάτων Μαρλαφέκας αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία του φορέα με τη ΜΟΔ στο πλαίσιο της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020. Ο κος Μαρλαφέκας τόνισε ότι ο ΕΦΕΠΑΕ ως βασικός βραχίονας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε δράσεις επιχειρηματικότητας, έχει επιτύχει μέχρι τον 8/2022 την απορρόφηση περίπου 2,5 δις στις Δράσεις του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) και των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (ΠΕΠ), που διαχειρίζεται. Ο κος Μαρλαφέκας πρόσθεσε ότι αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται στην αγαστή συνεργασία ΥΠΑΝΕ – ΜΟΔ – ΕΦΕΠΑΕ, η οποία χαρακτηρίζεται από αμεσότητα και αποτελεσματικότητα σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη, λόγω της πανδημίας, παρέχοντας σημαντική στήριξη σε συνδυασμό και με άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία του Υπουργείου, στην επιχειρηματική κοινότητα της χώρας.

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κος Μαρλαφέκας συνεχάρη προσωπικά τον Πρόεδρο κο Παπαδημητρίου, καθώς και τα στελέχη της ΜΟΔ για το σύνθετο και εξαίρετο έργο τους, εκφράζοντας την επιθυμία για τη συνέχιση της άψογης συνεργασίας με τον ΕΦΕΠΑΕ και στην επόμενη Προγραμματική Περίοδο.

gotopofpage
contactform

Θα ήθελα να ρωτήσω ...

Συμμετοχή Προέδρου ΕΦΕΠΑΕ στην εκδήλωση της ΜΟΔ ΑΕ με θέμα: "Η ΜΟΔ ως εργαλείο υποστήριξης δικαιούχων του ΕΣΠΑ 2021-2027"Ενημερωτική εκδήλωση στη Σάμο (12.02.2020) για την παρουσίαση των Δράσεων των ΠΕΠ Βορείου Αιγαίου Μετάβαση στο περιεχόμενο