Κατά τη διάρκεια υλοποίησης της πράξης (έργου) τους οι ωφελούμενοι της Δράσης «Επιχορήγηση επιχειρήσεων παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών» απαιτείται να λαμβάνουν όλα τα μέτρα πληροφόρησης που προβλέπονται στο Παράρτημα XII του Κανονισμού 1303/2013 και να αποδέχονται τη συμπερίληψή τους στον κατάλογο των πράξεων του Ε.Π. που δημοσιοποιεί η οικεία Διαχειριστική Αρχή στη διαδικτυακή πύλη www.espa.gr, κατά τα προβλεπόμενα στο άρθρο 115 και στο Παράρτημα ΧΙΙ του Καν. 1303/2013, και στο οποίο αναφέρονται: η ονομασία του ωφελούμενου της Δράσης και της πράξης, σύνοψη της πράξης, ημερομηνία έναρξης της πράξης, καταληκτική ημερομηνία πράξης, συνολική επιλέξιμη δαπάνη, ποσοστό συγχρηματοδότησης, ταχυδρομικός κώδικας ή άλλη κατάλληλη ένδειξη της τοποθεσίας, χώρα, ονομασία της κατηγορίας παρέμβασης της πράξης.

Ειδικότερα, κατά την υλοποίηση της Πράξης (έργο), οι Δικαιούχοι υποχρεούνται να ενημερώνουν το κοινό σχετικά με τη στήριξη που έχουν λάβει από τα Ταμεία:

  1. Τοποθετώντας σε σημείο της επιχείρησής τους εύκολα ορατό από το κοινό, όπως η είσοδος στον κύριο χώρο της επιχείρησης, αφίσα με πληροφόρηση σχετικά με το έργο (μέγεθος Α3), σύμφωνα με το υπόδειγμα (ΑΦΙΣΑ EL  / ΑΦΙΣΑ ΕΝ).
  1. Παρέχοντας στο διαδικτυακό τους τόπο, εάν υπάρχει, σε θέση που είναι ορατή κατά την είσοδο σε αυτόν, καθώς και μέσα στο πλαίσιο της οθόνης μιας ψηφιακής συσκευής, το έμβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη σχετική αναφορά στην Ένωση, το Διαρθρωτικό Ταμείο και τα λογότυπα του ΕΣΠΑ και του ΕΠΑνΕΚ, χωρίς να απαιτείται ο χρήστης να κυλήσει τη σελίδα προς τα κάτω (e-banners σε ελληνικά και αγγλικά), καθώς και σύντομη περιγραφή της πράξης, ανάλογη προς το επίπεδο στήριξης που περιλαμβάνει τους στόχους και τα αποτελέσματά της και επισημαίνει τη χρηματοδοτική συνδρομή προς την Ένωση, που να οδηγεί στο αρχείο (αρχείο EL / αρχείο EN).

Σημειώνεται ότι τα συνημμένα αρχεία (ελληνική και αγγλική έκδοση), έχουν ως βασικό σκοπό, τη διευκόλυνση των δικαιούχων ως προς την τήρηση των υποχρεώσεων Πληροφόρησης, Επικοινωνίας και Προβολής αναφορικά με το συγχρηματοδοτούμενο έργο, στο οποίο έχουν ενταχθεί. Συγκεκριμένα, αναφορικά με την υποχρέωση ανάρτησης αφίσας στο χώρο της επιχείρησης, προτείνεται εκτύπωση σε χαρτί τουλάχιστον 150γρ. για λόγους αισθητικής και αντοχής.  Το αρχείο της αφίσας μπορεί να αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του δικαιούχου, μεριμνώντας πάντα να μπορεί ο επισκέπτης της σελίδας να το βρίσκει εύκολα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί, συνδέοντας το e-banner των λογοτύπων με το αρχείο της αφίσας. Σε περίπτωση περιορισμένου χώρου, θα πρέπει να αξιοποιηθούν τουλάχιστον τα e-banners που έχουν το έμβλημα της Ε.Ε. με αναφορά στο ταμείο.

gotopofpage
contactform

Θα ήθελα να ρωτήσω ...

Υποχρεώσεις Δημοσιότητας Δικαιούχων της Δράσης "Επιχορήγηση Λογιστών & Φοροτεχνικών" του ΕΠΑνΕΚΥποχρεώσεις Δημοσιότητας Δικαιούχων της Δράσης "Επιχορήγηση Λογιστών & Φοροτεχνικών" του ΕΠΑνΕΚ Μετάβαση στο περιεχόμενο