Ενημερώνουμε τους ενδιαφερομένους που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση χρηματοδότησης στη Δράση «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020) είτε για πρώτη φορά, είτε κατόπιν απόρριψης ότι θα πρέπει να προσέχουν τα κάτωθι σημεία προκειμένου να μην απορριφθεί η αίτησή τους:

  1. την ορθή υποβολή της ‘Αδειας Λειτουργίας: να είναι σε επιλέξιμο ΚΑΔ, στη σωστή διεύθυνση και φυσικά στην σωστή επωνυμία με το ανάλογο ΑΦΜ.
  2. τις υπεύθυνες δηλώσεις του λογιστή: είναι απαραίτητη η επισύναψή τους, συμπληρωμένες σύμφωνα με το σχετικό υπόδειγμα της πρόσκλησης και δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε αλλοίωσή τους.
  3. την προσωποποιημένη πληροφόρηση μέσω Taxis: το έντυπο θα πρέπει να φέρει ημερομηνία εκτύπωσης.

Θυμίζουμε προς όσους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να υποβάλλουν νέα αίτηση κατόπιν της απόρριψής τους, ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο στην περίπτωση που δεν έχουν προχωρήσει σε ένσταση ως προς την αρχική απόφαση.

Για κάθε διευκρίνιση μπορείτε να καλέσετε το Γραφείο Πληροφόρησης της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ στο 8011136300 από τις 9.00 π.μ έως τις 4.30 μ.μ. (Από σταθερό τηλέφωνο με αστική χρέωση) ή να αποστείλετε email στο [email protected] και στα Σημεία Πληροφόρησης του ΕΦΕΠΑΕ & των Περιφερειακών Μονάδων του: www.efepae.gr.

gotopofpage
contactform

Θα ήθελα να ρωτήσω ...

Ενημερωτικό υλικό των Δράσεων των ΠΕΠ Βορείου Αιγαίου (ΕΣΠΑ 2014-2020)Σημεία προσοχής στην υποβολή αίτησης χρηματοδότησης για τη Δράση "ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ" του ΕΠΑνΕΚ Μετάβαση στο περιεχόμενο