Το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση στις 05-11-2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στις επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων που επλήγησαν από την πανδημία του COVID-19 να ενημερωθούν αναλυτικά για την Δράση «Ενίσχυση ΠΜΜΕ που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στο Νότιο Αιγαίο» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014-2020», για τους όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και για τη διαδικασία πιθανής ένταξης της επιχείρησής τους στη Δράση αυτή.

Την παρουσίαση θα κάνει η Υπεύθυνη του Ε.Π. «Νοτίου Αιγαίου 2014-2020» κα Μαρία Πουρναρά και ο κος Δημήτρης Αραμπατζόγλου, στελέχη της ΕΛΑΝΕΤ, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τους βασικούς άξονες της Δράσης και θα παράσχουν διευκρινίσεις και απαντήσεις σε ερωτήματα των ενδιαφερομένων.

Στο πλαίσιο της Δράσης, ενισχύονται μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19. Η δημόσια χρηματοδότηση καλύπτει Κεφάλαιο Κίνησης ίσο με το 50% των εξόδων της επιχείρησης το 2019 με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης 5.000,00 € και μέγιστο 30.000,00 €.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον σύνδεσμο https://bit.ly/3egGLOB προκειμένου να τους σταλεί το απαραίτητο link για τη σύνδεση με την πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης.

Η φόρμα θα παραμείνει ανοιχτή έως την Τετάρτη 4/11/2020 και ώρα 22.00.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.

gotopofpage
contactform

Θα ήθελα να ρωτήσω ...

3η Απόφαση ένταξης έργων στη Δράση "Ενίσχυση επιχειρήσεων των πληγέντων Δήμων Αττικής" των ΠΕΠ ΑττικήςΑπόφαση 6ης τροποποίησης ένταξης πράξεων στη δράση “Ενίσχυση Αυτοαπασχόλησης των Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης - Β' Κύκλος” του ΕΠΑνΕΚ Μετάβαση στο περιεχόμενο